Jump to content

Kávézacc recept, ami eltünteti a narancsbőrt

2015. 02. 04. 16:00

Ne dobja ki a feleslegessé vált zaccot, mert könnyedén készíthet belőle narancsbőr elleni szereket. ha garantált sikert akar elérni, akkor próbálja ki a narancsbőr eltüntető gyakorlatokat is, a készítmények mellé.

A kávé számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amiről kevesen tudnak. Karcsúsító és gyorsító hatású, koffeintartalma serkenti a mikrokeringést, fokozza a sejtek anyagcseréjét és segíti a méregtelenítést. Akárcsak a kávé a kakaó és is elismerten hatásos a narancsbőr kezelésére, a kakaó teobromint tartalmaz, amely gátolja a zsír felgyülemlését a szövetek között, serkenti a zsírégetést,

Kávézaccból több fajta keveréket is készíthetünk:

1, Mézes, olívaolajos kávézacc: A finomra őrölt kávézaccot (3-4 csészényi), összekeverjük 2 csepp olívaolajjal és egy kanál mézzel, majd a problémás terültre kenjük és bemasszírozzuk pár percig. 10-15 perc után nedves anyaggal töröljük át.

2, Joghurtos zacc: 2 evőkanál kávézaccot összekeverünk 2 kanál joghurttal és bemasszírozzuk a bőrbe, majd langyos vízzel leöblítjük.

3, Kávézaccból szappan: Melegítsen fel egy szappant, majd keverje össze kávézaccal, megszilárdulás után tökéletesen alkalmazható bőrradírként.

4, A kakaót, a kávézaccot és a sót keverjük össze, majd adjunk hozzá annyi vizet hogy jól kenhető, de nem túl híg krémet kapjunk, végül csepegtessünk bele 2 csepp citrus és 2 csepp boróka olajat. Kenjük a pakolást combokra, fenékre, hasra, felkarra. A hatást elősegíti, ha a bemasszírozás után becsavarjuk a problémás bőrfelületet folpakkal, s hagyjuk hatni a pakolást legalább fél óráig, majd öblítsük le váltott zuhannyal . (hűvös-langyos vízzel)

A pakolást a kívánt hatás elérésért ajánlott hetente kétszer alkalmazni. A kezelést érdemes teljes életmódváltással, rendszeres testmozgással ötvözni, mert csakis így lesz hatásos és tartós az eredmény.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!

(A kép forrása: http://www.survivalkit.com/)