Jump to content

Megfázott, fáj a torka? Itt a megoldás!

2015. 02. 23. 16:00

Nem híve a gyógyszeres megoldásnak, vagy esetleg nincs kedve azért egy kisebb vagyont otthagyni a patikában? Sebaj, mert készíthet magának is egyszerűen, hatékony, természetes összetételű, gyógynövényes toroksprayt.

A természetes, „népi” gyógymódok sokszor hatásosabbnak bizonyulnak, mint a gyógyszerek, és lényegesen redukálják, gyakorlatilag lenullázzák a mellékhatásokat.

A gyógynövényes torokspray is hasonló tulajdonságokkal megáldott, hiszen nem okoz rosszullétet, nem kell „kezelőorvosával és gyógyszerészével” konzultálnia a használat előtt, mert a méztől és gyógynövénytől még senki sem halt meg.

Vigyor

A torokspray kifejezetten gyorsan fejti ki gyógyító hatását. A hozzávalók nagyvalószínűséggel ott lapulnak az Ön konyhájában is. Lássuk, mi kell bele.

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál növényi tinktúra: kakukkfű, bodza, borsmenta, gyömbér, és egyéb használni kívánt gyógynövényből, 1 evőkanál nyers méz

Megjegyzés, a kakukkfű és gyömbér mindenképp legyen benne a tinktúrában.

Elkészítése:

Keverjük össze a hozzávalókat az egyveleg leendő sprays dobozában, egészen addig, míg a méz el nem keveredett. Hat hónapig a hűtőben tárolható.

Kész is van vele, használatra fel!


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása: http://www.blogsavenue.com/)