Jump to content

Menthetetlenül töredezett a hajad? Tudjuk a hatékony megoldást rá!

2017. 07. 12. 16:30

Van hajbarátibb megoldás, mint azonnal megszabadulni a töredezett részektől, és egy örökkévalóságig várni, míg újra élettel telivé, és ragyogóvá válik. Kezelhetetlen szénaboglya helyett, puha, dús és szexi hajkoronára vágysz?

Tegye fel a kezét, aki nem szokta naponta, de legalább két naponta kivasalni, begöndöríteni, beszárítani a haját. A tiéd lent maradt? Na ugye. Ezzel pedig rá is lépétünk az útra, ami az agyonterhelt, kiszáradt, megtört és élettelen haj felé vezet. Ám pánikra semmi ok, nem kell lemondani kedvenc hajviseletedről az egészséges haj reményében, csupán csak a hajápolási technikákat kell új megközelítésből felfedezni.

Le a szénakazallal, elő a szexi sörénnyel!

Már attól kiborulsz, ha egy hajszálad észak helyett délre áll? Akkor mit szólnál ahhoz, hogyha az egész egy kezelhetetlen madárfészekké válna? Bizony bárkivel megtörténhet.

Hajunk néhány százalékban vízből és élettelen, elszarusodott fehérjéből, azaz keratinból állnak. A hajszálak rugalmasságát annak víztartalma adja. Tehát minél hidratáltabb, annál egészségesebb. Viszont, a magas hővel járó hajformázási technikák durván roncsolják. A hajvasalás, a dauer, a hajszárítás, mind-mind megégeti, szárítja a hajszálakat, mert kivonja belőlük a nedvességet. A dehidratált haj egy idő után elveszti rugalmasságát, töredezni kezd, nem beszélve arról, hogy az állandó magas hő hatására a haj védőlemezkéi is megsérülnek, ami szintén a hajszálak kiszáradásához, roncsolódásához vezet.

Ápold megfelelően

Ideig-óráig lehet javítani a töredezett, sérült haj megjelenésén, de ezek inkább csak átmenteni megoldásnak tűnnek, mert a külső regenerációra fektetik a hangsúlyt. Pontosan emiatt néhány hét múlva újra szénakazallá válhat a hajkorona.

A töredezett hajat teljesen máshogy kell kezelni, és ápolni, mert a kezelés célja a hajszál sérült szerkezetének, illetve zsíros védőrétegének helyreállítása. Első sorban a hiányzó lipideket pótló, zsíros állagú, illetve a szilikon tartalmú balzsamok hatékonyak. A tápanyagokban, és olajokban gazdag hajápolók pontosan erre hivatottak.

A Revalid hajkészítmények kínálatából, kedvedre válogathatsz, mert minden problémára van egy megoldásuk. Garantáltan helyre teszik a kócos szénaboglyát, csodásan csillogó, egészséges hajat varázsolva. Légy büszke a hajadra, mert a dús, szex és egészséges haj többé nem álom!

(Forrás: biokalauz.hu | Kép: pixabay.com)