Jump to content

November = Black Friday, na de hogyan vásároljunk ekkor?

2016. 11. 22. 17:05

Amerikában az egyik legkedveltebb vásárlási nap a Black Friday, és úgy tűnik egyre inkább Magyarországon is az. De miért is jó, ha akkorra tervezünk be egy shoppingolást?

A Black Friday akciós vásárlási nap az Egyesült Államokból indult, és mint a mai világban sok minden ez a mozgalom is gyorsan népszerűvé vált Európában. Az akciós nap nemcsak a tartalma miatt terjedt el ilyen gyorsan, hanem mert az időpont is tökéletes, hiszen pont Karácsony előtt van pár héttel. Mivel november végére esik, ilyenkor tudunk igazán kedvező áron bevásárolni a télre.

A Black Friday idén november 25-ére esik és számos magyar bolt és webshop kínál majd rengeteg speciálisan leértékelt terméket ezen a napon. Ha szeretnéd kihozni a legtöbbet ebből a napból, és a lehető legjobban bevásárolni - akár már az ünnepekre - fogadd meg az alábbi 8 jótanácsunkat!

1.) Mielőtt élesben elmennél egy boltba Black Friday napján, menj be már pár nappal az üzletbe előtte. Így megnézheted mi hol van, milyen áron így időt és pénzt spórolsz majd az akciós napon.

2.) Iratkozz fel törzsvásárlónak vagy a bolt vagy a webshop hírlevelére, így olyan ajánlatokról is tudni fogsz, amelyekről nem mindenki tud.

3.) Tedd fontossági sorrendbe a vásárolni kívánt termékeket és próbálj meg először ezekre fókuszálni. Sokkal jobban fogsz örülni nap végén, ha megvettél mindent amire szükséged volt és nem pedig csak szükségtelen dolgokat.

4.) Ha műszaki cikk vásárlásba kezdenél, olvass utána a műszaki cikkek modelljeinek. Lehet, hogy a tavalyi modellt azért nem vennéd meg, mert azt hinnéd nem jó, mert esetleg gyengébb erősségű, de ha képben vagy, akkor olcsón is nagyon jót tudsz vásárolni.

5.) A legnagyobb akciókat, a legnagyobb kedvezményekkel szerintünk a ruházati boltok tartják, érdemes most felfrissítened a ruhatáradat.

6.) Érdekes, hogy a legtöbb akció online felületeken van, így érdemes mindenképp felkeresni aznap a számodra érdekes oldalakat.

7.) Mivel szuper akciókra és árakra csaphatsz le ezen a napon, vásárolj előre ajándékokat akár egy jövő évi esküvőre, szülinapra vagy évfordulóra.

8.) És ha még nem gondoltál volna erre, van egy jó hírünk: Ha utánvétellel rendelsz interneten terméket, nagy valószínűséggel majd csak a decemberi fizetésből kell fizetned. Így nem feltétlenül gond, hogy a novemberi pénzből már nincs elég.

„Már most érdemes karácsonyi ajándékokat venni, hiszen Black Friday napján rengeteg pénzt tudunk spórolni. Ráadásul, ha online vásárolunk, akkor akár éjfél után pár perccel már megkezdhetjük a shoppingolást és válogathatunk a legjobb webáruházas kínálatok között. Sok helyen a boltok ilyenkor hajnaltól éjfélig tartanak nyitva, hogy mindenki hozzájuthasson az áhított ruhához, táskához, cipőhöz, játékokhoz, ajándékhoz. Azonban ha a kényelmesebb verziót választjuk, akkor egyértelműen az online boltokat javaslom, amelyek 0-24 órában várják az érdeklődőket. Nem kell aggódni, a november végén megrendelt csomagokat –még ha külföldről rendelt termékekről, márkákról is van szó- szinte biztosan megkapják a vásárlók karácsonyig.” - írja Magyarország egyik legnagyobb online áruházának, a Brands.hu vezetője.

(Forrás: hazesotthon.hu;biokalauz.hu | Kép: pixabay.com)