Az ősi tibeti gyógymód a mai napig megállja a helyét az alternatív orvoslásban,...
Az influenzaszezon közepén jól jön egy olyan technika, amivel másodpercek alatt véget vethetsz a...
A kis kedvenccel való együttalvásról létező véleményeket két markáns csoportba lehet...
Nagyrészt környezeti tényezők számlájára írható a rák, nem csupán szerencse kérdése egy...
A levendula a gyógynövények aduásza. Annyi jótékony élettani hatása van, amivel egyik növény...
A levendula az egyik legsokoldalúbban, legváltozatosabban használt finom illatú gyógy-, fűszer-...
A házi készítésű alkoholos italok megállják helyüket a boltban vásárolt társaik mellett. A...
Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) által európai uniós támogatással...
A felmérésben résztvevő hallgatók 35 százaléka küzd súlyproblémákkal, 14 százalékuk pedig krónikus betegséggel él, és jelentős körükben a szív- és érrendszeri problémák kockázata is. A meglepő eredmény a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének kutatásából derült ki.
Hamarosan a kávé, a narancs, a banán és a mogyoró elérhetőségének és árának változásában is érezhetőek lesznek a klímaváltozás hatásai a Természetvédelmi Világalap (WWF) jelentése szerint.
Átadták a Legfittebb Munkahely díjakat, az elismeréssel a munkavállalóik egészséges életmódját támogató vállalatokat jutalmazzák.
Vannak olyan általános érvényű téveszmék, melyek az évek múlásával egyre jobban beágyazódtak a köztudatba. Ilyen tévhit például, hogy a banán a leginkább hizlaló gyümölcs, vagy az, hogy a szilva, valamint és barack hasmenést okoz. Most lehull a lepel az igazságról!