Szerkesztőség
2015.01.13.
A banán és a csoki párosításából sosem sülhet ki semmi rossz. Nos, ezt a kombinációt továbbgondolva, igazán isteni desszertet varázsolhatunk kicsiknek, nagyoknak, vegáknak egyaránt.
Szerkesztőség
2014.12.30.
Ez a szuperfa szerte Angliában kezd közkedvelté válni. A mágikus fáról akár mindig más-más fajta szilvát, kajszibarackot, őszibarackot, cseresznyét és nektarint szüretelhetnek a helyiek. A természet új csodája lenne?
Szerkesztőség
2014.12.12.
A mandula köztudottan a szépségipar, kozmetika és bio életmód építőköve. A boltok polcain azonban mégis keveset látni liszt formátumban, ami nagy kár, hiszen 30%-kal több szervezetbarát ásványi anyagot és vitamint tartalmaz.
Szerkesztőség
2014.12.08.
A városi legenda szerint, aki Mentosra kólát iszik, nagyon pórul jár. Egészen pontosan egy mini robbanás történik a gyomrában. Egy brit kutatócsoport utána járt a mítosznak, és még videót is készítettek a bombasztikus eredményről.
Szerkesztőség
2014.12.07.
A töltött paprika a világ minden pontján sikert arat, ha jól van elkészítve. A tradicionális magyar étel törökországi párja első pillantásra jól is néz ki, és ízre sem rossz.
Szerkesztőség
2014.12.06.
A Paleo étrend még mindig egy nagyon vitatott, és sok kérdést felvető téma. De mit mond róla az archeológia? Első olvasatra nem hinné, hogy érdemileg hozzátehet a meglévő vélekedéshez, pedig de!
Szerkesztőség
2014.12.05.
Az ünnepek közeledtével, nem csak a lakás, de a konyhából származó ételek is mikulásos, vagy karácsonyfás fazont öltenek. Itt egy kiváló recept, amivel az ünnepi vendégsereget lenyűgözheti.
Szerkesztőség
2014.11.28.
A bio, organikus és természetes megnevezés ugyan azt takarja egy étterem esetében, ami nem más, mint hogy mennyire ökocentrikus és egészségbarát. A nagyvilágban már elterjedtek ezek a helyek, ismerje meg őket Ön is,
Szerkesztőség
2014.11.27.
Az első mesterségesen génmódosított terméket az 1994-es években kezdték el árulni. Azóta a tudomány rengeteget fejlődött, és mára már megszokottá vált, hogy mindenben van valami mű. Na
Szerkesztőség
2014.11.25.
A bio, organikus és természetes megnevezés ugyan azt takarja egy étterem esetében, ami nem más, mint hogy mennyire ökocentrikus és egészségbarát. A nagyvilágban már elterjedtek ezek a helyek, ismerje meg őket Ön is,
Szerkesztőség
2014.11.24.
A magyar konyha állandó étele a hagyma. Gondolja csak át, mindenhez szívesen fogyasszuk a hol édeskés vagy épp kellemesen csípős zöldséget. Ha ráunt volna a hagyományos tálalására, most feldobhatja!
Szerkesztőség
2014.11.22.
Egy-egy kimerítő hét után az ember nem vágyik másra, mint hogy lemerült energiatartalékait újratöltse. Ám nem kell azonnal a boltba vagy patikába rohanni, hogy a szükséges hozzávalókat beszerezzük. Minden meg van otthon, egyrészt a konyhában, másrészt az elmében.