Jump to content

Fenntathatósági sajtódíj pályázat

2014. 03. 18. 11:35

A fenntarthatóság témakörében született cikkeket, írásokat, műsorokat várnak a szervezők 2014. május 16-áig egy sajtódíjpályázatra. A pályázatra 2013. október 1. és 2014. május 16. között Magyarországon, magyar nyelven publikált írások, műsorblokkok jelölhetők két kategóriában. Alulnézet kategóriában civil, egyéni, lokális, kisebb közösségeket érintő esetleírásokat, történeteket, míg a nagylátószög kategóriában a hazai társadalmi, környezeti, gazdasági jelenségek megközelítését, hatásokat és kölcsönhatásokat, zöld innovációs és edukációs témákat bemutató anyagokat várnak.

A pályázat kiírói, a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub blog kategóriában külön díjazza a fenntarthatóság, felelősségvállalás fogalomkörén belül működtetett tematikus oldalakat a tartalom, a minőség és az olvasottság szempontjainak értékelésével.
Díjazás:
Az 1., és 2. kategória győztese kategóriánként nettó 500eFt,
a blog-különdíjas pályázat nettó 300eFt díjban részesül.

A nyertes pályázat megjelenései:
A pályázat eredményét a Magyar Telekom saját eszközeivel és felületein közzéteszi
A pályázat eredményéről a Fenntarthatósági Média Klub tagjai saját csatornáikon keresztül beszámolnak valamint egyedi döntés alapján, a nyertes pályázó hozzájárulásával a Média Klub tagjai további lehetőséget biztosíthatnak a nyertes pályamű bemutatására.

A pályázat menete
A pályázatokat elektronikusan kell elküldeni a címre
A pályaművön kívül csatolandó az 1. sz. mellékletben található adatlap kitöltve és beszkenelve, a 2. sz. mellékletben található nyilatkozat kitöltve és beszkenelve, újságíró igazolvány beszkenelve, valamint a pályamű és annak illusztrációi a fent megadott formátumok valamelyikében.

Határidők:
a pályázat elküldésének határideje: 2014. május 16.
az elbírálás határideje: 2014. június 15.
eredményhirdetés 2014. június 30.

Fotó: freedigitalphotos.net

biokalauz.hu/telekom.hu