Jump to content

Borongós hétvége, vidám programok

2014. 08. 22. 16:00

Az időjárás lassan már az őszt idézi fel. Hűvös reggelek, borongós napok, de ilyenkor sem kell a négy fal közé ragadnunk, hiszen rengeteg lehetőség nyílik ilyenkor is a kikapcsolódásra, akár a családdal, akár a barátokkal.

Aki kedveli a művészeteket annak a Magyar Nemzeti Galéria legújabb kiállítása jelentheti a megfelelő kikapcsolódást. A dada-és szürrealizmust bemutató kiállítás június 9-től október 5-ig lesz látogatható Budapesten. A két avantgárd stílusirányzat legnagyobb alkotóinak szemén keresztül láthatjuk az adott kor politikai és társadalmi helyzetét.

A Csokoládé Múzeum praliné túrája ideális családi program lehetőség, hiszen az édesszájú gyermekek is örömüket lelhetik benne és közben érdekességeket tudhatnak meg a világ legkülönfélébb édességeiről.

Az idősebb korosztálynak sem kell otthon ülnie, hiszen nosztalgikus koncertélményt nyújthat Fenyő Miklós fellépése a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A Dinner & Cruise egy gyertyafényes vacsorával egybekötött sétahajózás a Dunán a csillagos ég alatt exkluzív élményt nyújt minden romantikára vágyó szerelmes párnak, választékos menüvel és felejthetetlen élménnyel gazdagodva.

Tehát kalandra fel, hiszen a rossz idő ellenére is számos szórakozási lehetőséget biztosít nekünk fővárosunk, Budapest.