Jump to content

Tények és tévhitek a flabélosról!

2014. 08. 28. 09:00

A flabélost kipróbálók tábora nagyon népes. Sokan esküsznek a fogyás Szent Gráljának is titulált eszközre, ám vannak, akik soha többé, semmi pénzért sem próbálnák ki újra.

A flabélos működési elve azon alapul, hogy a test reflexeit használja ki. Kibillent az egyensúlyból, amit az izmok azonnal egyensúlyozni akarnak. Ezáltal, az összes izom összehúzódik, és megmozdul. Ez mind akaratlan mozgás, így ami kívülről rezgésnek tűnik, az a testre nézve mind izom-összehúzódás.

Akik pozitív élménnyel gazdagodtak a flabelos használata után, nem érezték a kellemetlen mellékhatásokat, amikre viszont sokan panaszkodnak. Számos olyan edzés utáni izomgörcsről, fejfájásról hallani, amit a gép használata okozott. Rosszabb esetben, pulzuszavart is kiváltott már. Emellett a kívánt hatás eléréséről is olvashatunk panaszokat, miszerint egyáltalán nem fogyasztó hatású.

A flebelos sikeres hatásával kapcsolatban hivatalosan ezt kell tudni: "Nem a FLABéLOS fogyaszt, mert semmi külső tényező, gép stb. NEM TUD fogyasztani. A FLABéLOS által létrehozott MOZGÁS fogyaszt akkor, ha MELLETTE figyelsz a bevitt és a felhasznált energia arányára is, és a megfelelő mértékű folyadékbevitelre is. A FLABéLOS úgy segíti az egész folyamatot, hogy INTENZÍV MUNKÁRA készteti az izmokat, melyek működéséhez a szervezetnek több energiát kell felhasználnia. Ezen tényezők ÖSSZESSÉGÉNEK EREDMÉNYE a fogyás.” Ezt egy hírlevélre feliratkozva kaptam.

Tehát nem a gépben rejlik a csoda, hanem abban, hogy miből és mennyit eszik az ember. Plusz érdemes utánajárni, hogy kinek mennyire tenne jót a rázkódás, mert aki valóban hajlamosabb a fejfájásra a rázkódás után, az nagyívbe kerülje el!

(Hírlevél forrása: http://www.szepitoterapia.hu/flabelos-hirlevel-sorozat)
(Képforrása:flabelos.blogspot.com)