Jump to content

Tények a speedfitness-ről

2014. 10. 15. 16:00

A Speedfitness edzésforma, még nem annyira elterjedt kishazánkban. Érdemes pedig kipróbálni, mert rövid idő alatt, látható változást lehet elérni, úgy, hogy közben nem sanyargatjuk magunkat. Szeretne hamar, pénztárcabarát módon formába jönni? Olvasson tovább!

A speedfitness az elektrostimulációs technológiát alkalmazva, a dinamikus és a statikus izomcsoportokat is megdolgoztatja. A szakértők arra esküsznek, hogy heti 2x 20 perces edzéssel látványos testi változást érhetünk el. Azok számára fejlesztették ki, akik szeretnének egészségesen élni, de a szabadidejükben nem akarnak olyan edzésformát űzni, amely hatásának eredményeire sokat kell várni. Tehát, akik sportos, fitt megjelenést akarnak elérni, de a zsúfolt napi elfoglaltságok mellett nincs elég idejük a hagyományos edzésre, azok számára ajánlják elsősorban a speedfitnesst.

A működési elve és hatékonysága azon alapul, hogy a gép a stimuláció segítségével javítja az izmok aerob anyagcsere kapacitását és teljesítőképességét. Egészen a mélyen fekvő izmokat is átmozgatja. Ezáltal beindítja a zsírégetést és a kémiai folyamatokat. Ezek az elindult folyamatok az edzést követő időszakban is működnek még napokig. Ennek köszönhetően hatványozottan fokozódik a kalóriaégés.

A speedfitnesst azért tartják még nagyon hatásosnak, a gyors alakformáló képessége mellett, mert csökkenti a fájdalmakat, javítja az állóképességet, és a közérzet is jobb lesz tőle.

Azok, akik próbálták már, jó véleménnyel vannak róla és abszolút hasznosnak érzik. Egy speedfitness óra meglátogatása nem is olyan drága, már csak a móka kedvéért is érdemes kipróbálni.


(A kép forrása: http://speedfitness.com/)