Jump to content

HydroFit, bicikli és víz egyben!

2016. 12. 06. 17:05

A Franciaországból származó fitneszőrület nem nagyon akarja elérni kishazánkat. Szóval, ha valakinek felkelteti az érdeklődését, akkor maximum egy-két helyre mehet el kipróbálni,egy ilyen gépet. 

Az egyedülálló koncepció egyébként annyiból hasznos, hogy teljes mértékben leveszi a terhelést az ízületekről, így a lesérülés esélye nagyjából a nullával egyenlő. Ez ugyebár a víznek köszönhető.

Nagy előnyei közé sorolják, hogy a szív és érrendszeri, azaz a kardiovaszkuláris rendszer keringését nagymértékben javítja, és a zsírszövetet izomra „cseréli”.

A mozgás egy speciálisan, erre a célra kialakított kabinban történik, ahol a használója derékig elmerül a vízben. A kerékpár tekerős szerkezete a víz alatt van, ami így nagyobb erőfeszítésre ösztönzi az izmokat a pedálozás közben. A HydroFit azok számára ajánlott, akik szabadulni akarnak a narancsbőrtől, és sportosabb, formás combokat szeretnének. Ugyanis a víz és a biciklizés kombinációja tényleg hatásosabb, mivel a saját tempónknak megfelelően edzünk – nem hajtjuk túl a szervezetet - de mégis nagy izommunkát végzünk – a víz ellenállása miatt – és még kíméljük is az ízületeket.

Igazán megérkezhetnek már hozzánk, úgy ténylegesen!

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát is!

(Forrás: biokalauz.hu | Kép: pixabay.com)