Jump to content

Négy kihagyhatatlan kiegészítő őszre

2017. 09. 04. 08:00

Véget ért a nyár és lassan elkezdődik a ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit. Azonban minden évben változik a divat, így sok ember nem tudja mik azok a darabok amikbe érdemes pénzt fektetni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan minden férfi szívesen viselne még egy esős napon is.

Táska

Minden embernek szüksége van egy praktikusan pakolható táskára, ami az első perctől kezdve kényelmes viselet közben és nem utolsó sorban jó minőségű anyagból készül, hogy bírja a mindennapos használatot. A Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg fajta táska közül tudunk válogatni, hiszen nemcsak hátizsák hanem oldaltáska, válltáska, piperetáska, sporttáska és utazótáska is van az online áruház választéka között. A cég leginkább a bőrből készült termékekre specializálódott, így garantáltan minden táska a legjobb minőségű marhabőrből készül, ami hosszú évekig kivállóan bírja a használatot. Mi sem bizonyítja jobban, hogy minden termék minőségi, minthogy az összes táskára négy év garanciát vállal a cég.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel öltönyt vagy olyan elegáns ruházatot, amihez csokornyakkendőt vesz fel. Azonban ezt a kiegészítőt ma már rengeteg öltözethez fel tudjuk venni,

egy fehér inghez, szövet nadrághoz és egy elegánsabb cipőhöz is tökéletesen passzol. Egy érdekesség a kiegészítőről hogy az 1870-es évek óta aligha változott valamit a csokornyakkendő alakja csak és kizárólag a felhelyezés módja. A dán webshopban hatalmas a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű daraboktól kezdve a bohémabb, különlegesebb darabokig minden fajta megtalálható. Egy fontos szabály, amit minden férfinak fontos tudnia, hogy öltönyhöz nem illik csokornyakkendőt viselni csak és kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.

 

Sapka

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát viselni, főleg azoknak az embereknek akik hajlamosak a megfázásra vagy a hajuk rövidebb. Természetesen nem minden férfi kedveli a manapság újra divatba jött kalapokat, azonban rengeteg más fajta sapka is megtalálható az online áruházban. Lehet egy sima pamut sapka vagy egy különlegesebb kalap mindegyik fajta sapka raktárból érkezik és az esetleges méret hiánytól sem kell tartanunk, hiszen minden modelből több méretet tartanak a készleten.

 

Karkötő

Manapság a férfiak körében is divatba jött a karkötők viselete újból, hiszen nemcsak, hogy minden kiegészítő divatos, azonban vannak olyan darabok, amiket rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni.

A két ilyen karkötő a paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab. Egy érdekesség erről az anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban a paracord anyagot használják fel mint általálnos hadi kötélzet, hiszen 250 kilógramm teherbírású és nem utolsó sorban kibontva akár három méter is lehet. A legtöbb darabnak igazi őszi színe van, hiszen a fekete darabtól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden szín megtalálható. A kirándulók által kedvelt stílusos kiegészítőt rengeteg tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is. Aki esetleg nem szereti a sportosabb, vagányabb darabokat azoknak bátran ajánljuk a bőrből vagy gyöngyből készült karkötőket, hiszen ezek a kiegészítők is tökéletesen passzolnak egy őszi öltözethez.

 

Minden megrendelt terméket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak ráadásul esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszatéritési garanciát  is vállal a cég.

(Forrás: Szerkesztőség)