Jump to content

UFO repül az arkansasi atomerőmű felett

2014. 12. 05. 19:00

Egy helyi férfi beszámolói szerint a fényes, furcsa légi jármű két órán át körözött a helyszín felett, ám rendesen megörökíteni megint nem sikerült.

Az atomerőmű egyébként valamiért közkedvelt pontja az UFO illetve egyéb misztikus lényeg találkozóhelyének, állítja a férfi. Elmondása szerint az elmúlt hónapokban többen, rendszeresen láttak különféle azonosítatlan repülőtárgyakat. Ezt egy másik férfi is megerősítette, aki a reaktor közelében él.

Az első megjelenésük november 1-jére tehető, ekkor érkeztek ugyanis az első telefonok a helyi illetékes szervekhez. A legtöbb megjelenésről szóló dokumentáció az 1-8-ig tartó időintervallumot említi, amikor ez idő között többen is színes fényárban úszó, cirkáló csészealjat láttak. Az UFO-k szerethetnek korán kelni, és a lakók is, mivel a jelenések általában hajnali 1 és 3 óra között történtek.

A férfi, aki a legutóbbi észlelést jelentette, úgy nyilatkozott, hogy miközben az UFO elsuhant felette, akkor egy különös elektromágneses térben érezte magát, azt mondta, olyan volt, minthogyha egy elektromágneses pulzus szaladt volna végig a testén.

Ezt követően egy hasonló, sőt ugyan ilyen tárgyról érkezett bejelentés Mexikóban. A közeli Laguna Verde atomerőmű égboltján látták vélni az UFO-t.