Jump to content

A Google Maps-on újabb misztikus lényt véltek felfedezni

2014. 12. 17. 16:00

A térkép műholdas felvételeit nézegetve lett figyelmes Pita Witehira egy nagy méretű, és azonosíthatatlan tárgyra a vízben, amely azonnal világszenzáció lett a misztikus létformák szerelmeseinek.

Az Új-Zélandon található Ok eBay közelében látható az a képződmény, amit Witehira egy új létformaként definiált. Az általa felfedezett kígyó formájú csík a vízben nagy valószínűleg csupán egy motorcsónak motorja által kreált sáv, ám ez a reális magyarázat nem elfogadható a férfi számára.

Witehira tovább tanulmányozta a nyomot és arra jutott, hogy ezt semmiképp nem okozhatta ember által készített eszköz. A lény méreteit megbecsülte. Számítása szerint nagyjából 12 méter hosszú lehet az Oke Bay „Loch Ness-i” szörnye.

A férfi szerint ahhoz, hogy egy ilyen hosszú és maradandó nyom létrejöjjön nem elég egy hajó motorja. Úgy véli, hogy csak egy súlyos eszköz (jelen esetben a misztikus lény ), képes csak ilyen nyomvonalat hagyni.

Az ügy nem keltett nagyobb érdeklődést a misztikus kreatúra szakértők körében, de ami késik nem múlik. Hiszen a világ egyes csoportjai biztosan izgatottan várják, hogy kiderüljön a motorcsónak húzta csíkról, hogy nem is az.


(A kép forrása: http://www.unexplained-mysteries.com/n)