Jump to content

Évtizedes UFO rejtély lepleződött le

2015. 01. 03. 16:00

Egy CIA kémrepülő áll az UFO jelenségek hátterében, azaz minden, amit az USA területén azonosíthatatlan repülőtárgynak érzékeltek, valójában csak repülő volt. Persze ezt nem sokan hiszik el.

A Snowden által közzétett dokumentumok sok mindenre választ adtak, ami az UFO kérdéssel volt kapcsolatos. Az amúgy titkosított iratok közül számos elismerte, és azt tartalmazta, hogy márpedig földönkívüliek léteznek, sőt. A jelentések között volt, amelyik arról szólt, hogy föld alatti titkos katonai bázisokon még fogva is tartanak közülük néhányat.

A fent leírtakat rengeteg fénykép, videó, hanganyag, és szemtanuktól származó bizonyíték támassza alá, ám mindegyikre szinte azonnal megszületik egy realista magyarázat.

Nincs ez most sem másként. Az ötvenes évekre visszanyúló történet, amely során rengeteg UFO észlelésről készült beszámoló, és fénykép is, most megmagyarázásra került. A Központi Hírszerző Ügynökség a CIA U-2-es kémrepülőjét tette felelősség az ügyben, miszerint a radarok a gépet érzékelték UFO-nak.