Jump to content

Slender Man

2015. 01. 31. 16:00

Magyarra fordítva annyit tesz, mint a vékony ember, ám a róla készült képen sokkal inkább rémisztő, életre kelt madárijesztőnek tűnik. Cannock városát, kísérti a félig ember félig madárijesztő szerű lény.

Az elmúlt hét folyamán több tucat bejelentés érkezett a helyi rendőrségre, hogy látni vélték a hírhedt a kísértetet.

A terület amúgy is kísértetjárta, így a borzongásra vágyó turisták százait vonzza. Az ott járók közül szinte egytől-egyig mind szellemekről, különös lényekről, fekete szemű gyermekekről számoltak be. Egyesek úgy vélik fényképen is megörökítették a túlvilág vándorait, ám ezek legtöbbször elmosódott, fekete felvételeknél nem látszanak többnek.

Slender Manről azonban nem sikerült képet készíteni, viszont számos egybevágó beszámolóról tudni. Az egyik szemtani azt mondta, hogy alig 100 méterre állt tőle a kísértet, akinek szemei vörösen izzottak, magas volt, az arca sápadt, fogai tűhegyesek.

Egy szakérő is megszólalt az ügyben. A hozzá forduló páciensek azt mondták, olyan volt, mintha Slender Man a mellkasukon ült volna az éjszaka közepén. A doktor nem feltétlenül értett egyet a lény létezésével, ő inkább alvás paralízisnek titulálta a történteket.

A pláne viszont annyi az egészben, hogy a lény egy kitalált karakter, ami egy internetező fantáziájának szüleménye. Azonban lehet, hogy tényleg testet ötlött. Ki tudja?

Ön mit gondol?


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!


(A kép forrása: http://www.unexplained-mysteries.com/)