Jump to content

Noé bárkája állítólag nem is bárka volt, hanem UFO

2015. 02. 12. 16:00

A tavalyi év első hónapjában történt, szenzációsnak titulált felfedezés állítja ezt a dolgot. Bizonyítékul egy ősi ékírásos táblát említ, ami régebbi a Bibliánál, viszont ugyan azt az özönvizet taglalja, csak kicsit más megközelítéssel.

A felfedezés valószínűleg nagy izgalomban tarthatta az UFO-k szerelmeseit, és igazi mámoros elégtételt hozhatott számukra, hogy „ők bezzeg megmondták, hogy az űrlényektől származunk”.

Na már most, a Noé bárkája história történelmileg és tudományosan nem bizonyított, habár léteznek ezzel kapcsolatos kutatások, amelyek érdekes információkkal szolgálnak.

Az Ószövetség szerint Noé bárkája, egy hatalmas fa hajó volt. Ám a fellelt ősi ékírásos tábla máshogy írja le a dolgokat. A szövege szerint a bárka alakja nem egyezett meg a köztudatban élő formával, hanem az kör alakú volt, és lebegett a vízen. A lelet állítólag 4000 éves, ami ezzel a legkorábbi özönvíz történetet megörökítő lenyomat titulusát kapta meg.

Az egészből, az az elmélet született, miszerint Noé bárkája valójában egy légpárnával ellátott csészealj volt. Igazán fantáziadús történeteket szülnek egyes emberek.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!