Jump to content

A nő, aki megcáfolja Freudot

2015. 02. 18. 16:00

A foglakozását tekintve pszichológus és álomkutató Susan Blackmore, azt állítja, hogy a szexualitástól fűtött álmok mögött, földönkívüli lények is állhatnak. Na ez aztán a feltételezés!

A hölgy egy egészen egyedi magyarázatát kínálja a szexuális álmok megfejtésére. Míg Freud előtt azt gondolták, hogy az álmok a belső szervek rosszul működése miatt, a nehéz ételektől, vagy épp az agy „kikapcsolt” állapotából fakadnak, addig az újraértelmezett álomkutatás egészen a démonvilágtól az UFO jelenségekig bezáróan képzeli el az álomképek magyarázatát.

Azokat az álmokat, melyekben aktus történik, azt a testet, lelket megszálló démoni vagy földön túli létformák valós érintkezéséből fakadónak ítéli. Szerinte azok a történetek, melyek különböző szexuális tevékenykedést űző, félelmet kiváló lényekről szólnak, azok az elrabolt embereket szexre kényszerítő UFO-k hatására keletkeztek.

Számos kultúrában tartanak számon misztikus szexlényeket, ilyen pl. a Zanzibár területén tevékenykedő popobawa, akit szürke bőrű, denevér szárnyú, ráncos, manószerű lényként szoktak jellemezni.

Azért vannak ám szexuális szemléletek.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása: http://www.kazeo.com/elitiunine.com/)