Jump to content

Fülöp-szigeteki farkasember

2015. 08. 18. 12:30

Egy vad teória kering a Karib-tenger térségénél. Állítólag egy vérszomjas fenevad falja a kecskeállományt. Nem farkas, nem kutya, nem is ragadozó. Egy ember.

Az ott élő emberek csak farkasemberként emlegetik azt a lényt (vagy embert?), a teliholdas éjszakában felfal pár kecsét. A kicsiny Fülöp-szigeteki Sibale szigetén nagy felfordulást okozott a Chupacabrára hasonlító esemény kivitelezője.

A szakértő parakutatók úgy vélik, hogy a fent említett misztikus lény, áttette székhelyét egy kellemesebb helyszínre. Na, de mi a helyzet azzal, hogy lehet csak egy állatcsorda tizedeli az állományt? A szemtanúk és a helyszíniek ezt erősen cáfolják, és paranormális jelenségek szakértőinek hisznek. Egyes helybéliek részletes leírással is szolgálnak, ám fényképek vagy videók nem támasszák alá, hiszen nem is készültek. A beszámolók olyan szinten egybevágnak, hogy mindegyik „farkasembernek” írja le, a pontosan teliholdkor megjelenő valamit.

A kecske állomány tizedelése annyira megrémítette a lakosokat, hogy attól tartanak, lassan ember is áldozatul esik a lénynek. A gazdák és állattenyésztők, nagyon aggódnak, és a következő teliholdat felkészülten várják.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Kép
kép: moviewriternyu.files.wordpress.com)