Jump to content

Úti neszesszer natúr módra - 1. rész

2014. 07. 21. 15:40

Természetes védelem, a nyaralás ideje alatt isBőrünk és hajunk egészségének megőrzése a vakáció ideje alatt kiemelt jelentőségű, hiszen a szikrázó napsütés valamint a sós víz, erősen igénybe veheti bőrünket, hajunkat. A natúrkozmetikai készítmények szerelmeseinek a Dr. Organic termékcsalád számos olyan természetes készítményt kínál, amelyek segítségével a haj-és bőrvédelem az utazás alatt is gyerekjáték! Ráadásul, aki bőrproblémákkal küzd, annak érdemes az otthon is használt, szenzitív natúrkozmetikumokat magával vinni a bőröndben is.

Az Aloe vera jól ismert bőrnyugtató hatásáról, így semmiképpen se felejtsük otthon, ha utazunk, számos kellemetlenséget orvosolhatunk vele! A nyaralás egyik leggyakoribb problémája a napégés, hogy elkerüljük az éjszakai virrasztást, érdemes este használni a jolly jokernek számító Dr. Organic Bio Aloe vera gélt, ami hűsít és regenerál egyszerre. Az Aloe vera egyébként nemcsak a napégésre, hanem apróbb sérülésekre, irritált bőrre valamint csípésekre is gyógyír. Ne feledjük a bőrünket nemcsak a napégéstől, hanem a kiszáradástól is védenünk kell.

A nyaralás alatt a legtöbben jóval többet tartózkodnak vízben, így a bőr fokozottan kiszárad. A Dr. Organic Bio Gránátalmás testápoló vaj nagyszerűen hidratálja a száraz bőrt, tápláló vaj tartalma pedig helyreállítja a száraz bőrfelületek egyensúlyát, így nagyszerű szolgálatot tehet a klóros medence vagy a sós tengerbeli fürdőzés után. Bőrünk szépségéért már a zuhany alatt sokat tehetünk: a Dr. Organic Bio Gránátalma tusfürdő visszaállítja bőrünk nedvességtartalmát, antioxidáns tartalma következtében segít kivédeni a sejtkárosodást, valamint kellemes illata nagyszerűen felfrissít tusolás közben.

A bőrfelület mellett leginkább a hajunk sínyli meg a rengeteg fürdőzést. A tengervíztől, klóros medencétől kiszáradt haj számára hasznos lehet a Dr. Organic Marokkói Bio Argánolaj sampon és kondicionáló. A bio illóolajokat és gyümölcskivonatokat tartalmazó készítmények csodásan regenerálják, hidratálják, tisztítják, illetve puhává varázsolják a hajszálakat. Ha napozunk, akkor ne feledkezzünk el a bőr-és hajápolás mellett az ajkak védelméről sem, pedig a káros sugárzásoktól ezt a területet is oltalmazni kell!

Sorozatunk második részében az ajakbalszamok, a tölrőkendők, dezodorok és a testradírok is elő-, pontosabban bekerülnek a bőröndünkbe.

További információk: Gódor Kitti, , 06-30-347-12-43