Jump to content

Úti neszesszer natúr módra - 2. rész

2014. 07. 21. 16:15

Bőrünk és hajunk egészségének megőrzése a vakáció ideje alatt kiemelt jelentőségű, hiszen a szikrázó napsütés valamint a sós víz, erősen igénybe veheti bőrünket, hajunkat. A natúrkozmetikai készítmények szerelmeseinek a Dr. Organic termékcsalád számos olyan természetes készítményt kínál, amelyek segítségével a haj-és bőrvédelem az utazás alatt is gyerekjáték! Ráadásul, aki bőrproblémákkal küzd, annak érdemes az otthon is használt, szenzitív natúrkozmetikumokat magával vinni a bőröndben is.

A Dr. Organic ajakbalzsamai közül nyugodt szívvel válogathatunk, hiszen mindegyik illat 15-ös fényvédő faktorral véd az UVA és UVB sugaraktól. A legtöbb problémát minden bizonnyal a medencék mellett összeszedett köröm- és lábgomba okozhatja. Körmünk védelme érekében nem árt, ha a piperetáskánkba teafás körömápoló is kerül. A Dr. Organic Bio Teafás körömecsetelője természetes antiszeptikus és gombaölő hatású, gyógyító összetételű készítmény. Védi, erőssé, ellenállóvá teszi a körmöket, megelőzi a gombásodás kialakulását.

A teafa termékcsaládból azonban további hasznos, antibakteriális készítményeket is válogathatunk: nélkülözhetetlen lehet a teafás nedves törlőkendő, amely egy kiránduláson, vagy akár a repülőn is kiváló fertőtlenítőként szolgál. Komfortérzetünket a teafás dezodorral is fokozhatjuk, amelynek kellemes illata és hatékony antibakteriális hatása, a pórusok elzárása nélkül hosszantartó védelmet biztosít, ráadásul alumínium felhasználása nélkül. A csodaszereknek azonban itt még mindig nincs vége, hiszen a bikini szezon nélkülözhetetlen kelléke lehet a Rózsaolajos testradír, amely vulkáni láva mikro szemcséivel hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket, stimulálja a vérkeringést, valamint azonnali energetizáló hatást nyújt a testnek. A hölgyek számára igazi különlegességnek számít a Dr. Organic Marokkói Bio Argánolajos mellfeszesítő krém, amely feszesíti a mell és a dekoltázs bőrszövetét. Bőrünket tovább szépíthetjük – akár már a nyaralás előtt – a Dr. Organic Bio Méhpempő cellulitisz elleni krémmel, amely fokozza a vérkeringést, a kötőszövetek tápanyag és oxigén ellátását.

A nyári hónapok alatt lábunk szépségére is figyelnünk kell: segítségünkre lehet a Dr. Organic Bio Szűz olívaolajos láb-és sarokápoló, amely a szűz olívaolaj magas antioxidáns tartalma révén megvédi a bőr szöveteit a káros szabad gyököktől, valamint a fokozottan száraz, nap által károsított, dehidratált bőrre is megoldással szolgál.

(További információk:Gódor Kitti, , 06-30-347-12-43)

(Fotó:ybertaud9.wordpress.com)