Jump to content

Az Indus só áldásos hatásai

2014. 08. 11. 12:30

A bevett otthoni gyógymódok listájára új módszer kerülhet fel, íme, a megfázásra, allergiára, méregtelenítésre, gyulladás csökkentésre megoldást nyújtó univerzális sókristály.

Az indus sókristály áldásos hatásai nem csak a fent említettekben merülnek ki. A gyógyhatás mellett bőrregeneráló, és reumatikus fájdalmak csillapítására is alkalmas. Az Indus sókristály energiát adó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Felépítése nem csak Nátrium-kloridot tartalmaz, hanem további 84 nyomelemet, és ásványi anyagot tartalmaz.

Étkezési felhasználásán túl alkalmazható sóoldat formájában, mint sóoldat ivókúra, méregtelenítés, inhalálás sóoldattal, sófürdő, borogatás, sóing és melegpakolás sóval. A só jól használható a szájápolás és a sport területén is.
A sóoldat az ivókúra, méregtelenítés során képes a szervezetet 24 órán keresztül egyensúlyba tartani. Mivel a szervezet számára olyan ásványi sókat tartalmaz, amelyek a normális napi működéshez elengedhetetlenek, így akár rendszeressé is tehető a sóital reggeli elfogyasztása. Egyébként az Indus fürdősóból készített 30 perces sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy három napos böjtkúrának.Megfázásra, allergiás tünetekre, légút tisztításra egyaránt kiváló gyógymód a sóoldattal való gőzölés. Az eljárási mód ugyan az, mint a kamillával. Fül és arcüreg gyulladás esetén is alkalmazható.
Alkalmas egyes fogproblémák orvoslására is. Gátolja a fogkő képződést, semlegesíti a szájban lévő nemkívánatos szájflórát. Regenerálja a fogínyt. A bőrre is jótékony hatással van.
A száraz bőrt hidratálja, illetve a zsíros, pattanásos arcbőrt tisztítja, visszaállítja a bőr kémiai egyensúlyát.