Jump to content

Kenne disznózsírt az arcára, ha utána garantáltan megfiatalodna?

2015. 01. 27. 16:00

Ha nemmel válaszolt, akkor el kell, keserítsem. Egy friss kutatás arról számolt be, hogy a nem épp kellemes szagú anyag, 43%-os hatékonysággal redukálta a bőrpírt, és adta vissza a bőr hamvasságát.

Mit szólna hozzá, ha a disznózsír lenne a kulcs, az örökké fiatal arc megtartásához? Bűzölögne nap mint nap, akár egy hentes, és feláldozná szaglását a hiúság oltárán?

Egy angliai nő, Sarah Chalmers kipróbálta a négy hetes disznózsír kozmetikai „diétát” és beszámolt mindenről, ami az arcával történt a kezelés során. Ezt természetesen egy szakértői gárda is nyomon követte.

A hölgyemény először is leszámolt a tudattal, hogy mit is ken majd az arcára, és a szagtól is igyekezett elvonatkoztatni. Az első hét kemény megpróbáltatásai után a második sem hozott nagy áttörést, ám a kúra utolsó heteiben úgy tűnik megjött a szer hatása. A harmadik hétre, Sarah meglepődve konstatálta, hogy arcának pirossága szinte eltűnt, az arca puhává, és ragyogóvá vált. Arcbőre visszakapta eredeti színét. A negyedik hétre, állítása szerint ráncainak nagy része visszahúzódott, elhalványodott.

A négy hetes kúra eredményeit a szakértők is megvizsgálták. Számításaik szerint, Sarah arctónusa 30%-kal növekedett, ráncai 10%-kal visszahúzódtak, az bőr tapintása 7%-kal kellemesebb, és puhább volt, mint előtte, illetve 43%-kal emelkedett az arc természetes pírja is.

Ha Ön természetes úton szeretné a megváltást, legalábbis azt a fajtát, ami az arcát illeti, akkor irány a hentes, vásároljon egy kg disznózsírt, kenjen az arcára éjszakánként, négy héten keresztül, és utána legalább 10 évet letagadhat. Ha bárki kipróbálná, ne fogja vissza magát, és feltétlenül tájékoztasson a folyamatokról!

Nevetés



További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!

(A kép forrása: http://funnystack.com/)