Jump to content

A nő, aki 40 éve nem mosolygott, mert fél a ráncoktól

2015. 02. 03. 16:00

Egyetlen célja volt mindössze: ne ráncosodjon. E nemes ügy elérése érdekében, állítása szerint, négy évtizede nem görbítette felfelé ajkait. Érdekes megoldása ez az örökifjúság látszatáért.

A napi csodabogár, az Angliában élő, ötven éves Tess Christian, aki állítása szerint utoljára tíz évesen mosolygott.
A nő egyszerűen azért él így, mert szeretné megőrizni, fiatalságát. Hogy ez sikerüljön, döntést hozott: nem mosolyog többé. Ezt azóta csak egyszer szegte meg, míg rámosolygott újszülött kislányára.

A kortalanság megőrzésének kulcsa Tess szerint az arcizmok és mimika tökéletes kontrolálásában rejlik. Ezen felül elmondta még azt is, hogy azért nem vált a módszer helyett botoxra, mert a természetes dolgokat részesíti előnyben, és amúgy is jobban megéri így élni, legalábbis szerinte.

A bizarr elhatározásra egyébként nem csak Tess jutott. Honfitársa a 38 éves Vicky Kidd öt évvel ezelőtt fogadta meg, hogy bizony többet nem mosolyog, mert durván ráncosodik tőle. Valószínűleg a különös trükk mögött nem a pénztelenség állhat, hanem a hithű meggyőződés annak hatásosságáról, ugyanis a celeb világban (pl. Kim Kardashian) is akad erre példa, ahol aztán jutna jócskán még botoxfürdőre is.
A pláne az egészben, hogy néhány magát szakértőnek nevező illető, még helyet is ad a fura módszer hasznosságának.
Érdekes mikre nem képesek nők puszta hiúságból. Bár elnézve Tess képét, azért nem tagadhat le túl sokat…

(50 évesen)
(
23 évesen)

További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!

(A képek forrása: http://www.dailymail.co.uk/)