Jump to content

Hosszú szempillák, természetesen

2015. 03. 11. 12:30

Persze a genetikát megváltoztatni nem lehet, ám a természetes eredetű szempillanövelő mégis megkétszerezi a rövidke pillákat, dússá és csábossá téve a tekintet. Dobja féle a Max Factort, és növesszen szempillát természetesen!

A szempilla, és hajszálak növekedéséhez elengedhetetlen a megfelelő tápanyag. Elsősorban B-, C-vitamin és magas rosttartalmú ételek bevitele szükséges, viszont külsőleg is lehet ösztönözni a növekedést, ha épp az étrend mellőzi a vitaminokat.

Mielőtt elhagyná a műszempillát, vagy a ragasztó hatására kihullana még a maradék is, inkább hagyatkozzon a természetre! Egyszerűen elkészíthető „szérummal”, rövid időn belül, dús pillák boldog tulajává válhat.

A szempillanövesztő hozzávalói:

  • 1 tk. ricinusolaj (a benne található omega-6 elősegíti a hajnövési hatékonyságot), 1 tk. emu olaj (öregedés gátló, és hidratáló) , ½ tk. kókuszolaj, 2 kapszula E-vitamin

Elkészítése:

Az összes hozzávalót keverje össze egy üvegcsében, amiben később majd tárolja.

Használata:

Egy fülpiszkálóval simítsuk végig a szempilla ívén, és hagyjuk rajta lehetőleg minél tovább, így érdemes lefekvés előtt alkalmazni. Egyébként lehet a szemöldökön is alkalmazni, mert azonos hatást fejt ki.


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(A kép forrása:http://i.imgur.com/)