Jump to content

Furcsa szaga van Brad Pittnek

2014. 02. 17. 16:44

Angelina Jolie-t újabban az őrületbe kergeti a kedvesét, Brad Pittet övező illatfelhő. A színész legújabb ötlete ugyanis az, hogy szappan helyett egy házilag gyártott, kizárólag citromot, vizet és almaecetet tartalmazó biokozmetikummal tisztálkodik. Csakhogy a kedvese és a gyermekei szerint is, ez az eljárás nem éppen hatékony a kellemetlen szagok semlegesítésében. A National Enquirer című lapban a család egyik ismerőse teregette ki a szennyest. Mint elmondta, Pitt utána olvasott, hogy milyen méreganyagokat tartalmaznak a szappanok, különösen az antibakteriális termékek, és meggyőződése, hogy ezek, valamint az izzadsággátló dezodorok használata nemcsak a környezetre van káros hatással, hanem az emberi test öregedését is felgyorsítják.

Ugyanakkor a változásnak más, kellemetlen hatású következményei is vannak, éppen ezért Angelina Jolie-t cseppet sem nyűgözte le Pitt új felfedezése.

Mint kiderült, az Oscar-díjas színésznő fellázadt a dolog ellen, míg gyermekeik nemes egyszerűséggel "büdi apu" névvel illetik az ötvenéves színészt. Jolie szerint olyan szaga van párjának, mint egy pásztorkutyának. Éppen ezért "megfenyegette" őt, miszerint csak akkor folytathatja a szappanmentességi kúráját, ha más-más kontinensen tartózkodnak.

Pitt filmes szerepei kapcsán eddig két Oscar-jelölést és négy Golden Globe-jelölést kapott, utóbbiból egyet nyert el. Pittet a világ legvonzóbb férfiai között tartják számon, magánélete a bulvársajtó kedvelt témája. Angelina Jolie-val 2005 óta alkotnak egy párt, jelenleg élettársi kapcsolatban élnek és három örökbefogadott, valamint három vér szerinti gyermekük van.

Az utóbbi években a színész egyre többet foglalkozik társadalmi problémákkal és a humanitárius ügyek támogatójaként lép fel az egész világon.

Fotó:hir.ma

biokalauz.hu/hjb.hu