Jump to content

Fitohormonkezelés, a ráncok és öregedés ellen

2015. 09. 15. 12:30

A bőr természetes öregedésének folyamatát, ha megállítani nem is, de befolyásolni lehet. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen hő és fényhatásoknak tesszük ki, illetve milyen tápanyagokat viszünk be. A növényi eredetű fitohormonkezelés azonban az igénybevett bőrt is képes újra élettel telivé, ragyogóvá varázsolni

A fitohormon az újgenerációs bőrregenerálók csoportjába tartozik. Az újszerű módszer a természetesség elvét követve, növényi kivonatok felhasználásával fiatalítja, szépíti a bőrt.

A fitohormonkezelés során a bőr szövetei feltöltődnek vitaminokkal, és sejtmegújulást elősegítő enzimekkel. Hatásossága azon alapszik, hogy szervezet azonos hatóanyagának köszönhetően beindítja a természetes sejtmegújulást, miközben táplálja a szöveteket, ezáltal fokozva a véredények működését. Az állandó stimulációnak köszönhetően a bőr újra megtelik élettel, tehát a ráncosodás, és a bőr feszességének elvesztése várat magára.

A fitohomon fentieknek köszönhetően ránckisimító hatású, ami kiegészül A-és E- vitaminnal, illetve Q10 co-enzimmel. Utóbbi a fokozza a sejtmegújulást, megköti a szabadgyököket. A vitamin komplexum a bőr rugalmasságáért, tápláltságáért és a kollagén termelés serkentéséért felelős. Egyébként az A-, C-,E-vitamin köztudottan a fiatalság forrásai!

A fitohormon a „hormon” szót övező negatív szájíz miatt vonakodóvá teszi az embereket a kipróbálástól, pedig hozzáadott mesterséges anyagot nem tartalmaz, természetes módon segíti az arcbőr regenerációját.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Kép: tophomeremedies.in)