Jump to content

Csokis arcpakolás, amit meg is kóstolhatsz

2015. 12. 08. 16:00

A hideg idő megviseli az arcot. A bőr érdessé válik, kirepedezik, kiszárad. Óvd bőröd a téli időjárás viszontagságaitól csokis arcpakolással, mely táplálja, hidratálja, feszessé varázsolja arcod, és még finom is!

A csokoládés arcpakolás az egyik legjobb választás, a kozmetikai kezelések közül. Nem csak azért, mert hidratálja a bőrt, hanem mert antioxidáns hatású, tehát felveszi a harcot a ráncokkal és az öregedéssel, illetve tápanyaggal látja el a bőrt.

A csokoládés kezelést otthon is elvégezheted, csupán egy jó receptre és némi időre lesz szükséged. Az arcpakoláshoz válassz minél magasabb kakaótartalmú csokoládét, mert több százalékos, annál magasabb az antioxidáns tartalma.

Amire szükséged lesz:

  • 1/8 csésze tiszta méz
  • 3-5 kocka olvasztott étcsokoládé
  • 2 teáskanál őrölt zabpehely
  • 1 evőkanál görög joghurt

Elkészítése:

Az összes alapanyagot öntsük egy tálba és dolgozzuk össze. Keverjük addig, míg krémes állagú masszát nem kapunk. Ha ez megvan, akkor nincs más hátra, mint felvinni az arca, és 10-15 percen keresztül hatni hagyni.

Az étcsokoládés kúrának köszönhetően arcod sokkal feszesebbé, fiatalosabbá válik. Tapintása kellemes, bársonyos érzetű lesz.




További extra érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát is!
(Kép: thebrunettediaries.com)