Jump to content

4 elképesztően szükségtelen, drága találmány

2015. 08. 03. 12:30

Néhány új találmány, egészen felforgatná az ember életét. Mit szólna hozzá, ha egy évtized múlva fekve zuhanyozna, miközben a kutyája fülhallgatóban ücsörögne a pamlagon.

Négy elképesztően használhatatlan újítás, amik prototípusa egy-két garázsban már készen áll, várva a nagy áttörést.

1) A vízszintes zuhany

Ez azoknak ideális, akik még ahhoz is lusták, hogy kimenjenek a fürdőszobába és tusoljanak egy jót. A fekvő zuhany működési elve nagyjából annyi, hogy az illető befekszik egy elfektetett zuhanyba, és hagyja, hogy az erős vízsugarak lemossák róla az aznap terhét. A találmány megvásárolható röpke 35,000 dollárért (ami kb: 8,316,350 ft).

2) A Fliz kerékpár

Ez az igazán egyedi küllemű járgány Német találmány. Nincs se pedálja, se ülése. Úgy lehet vezetni, ha az ember felcsatolja magát a hámba. Nagyon régimódinak, felettébb kényelmetlennek, és használhatatlannak tűnik.

3) Fejhallgató kutyák számára




A fejhallgatót az USA-ban fejlesztették ki. Azt a célt szolgálja, hogy a séták során, a kutyák fülébe ne jusson kosz Hát, érdekes.

4) Bébi pelenkába épített nedvesség érzékelő szenzor

Már az elnevezésében benne van, hogy mire is szolgál. A szülőknek figyelmeztető jelzést küld, ha a pelus nedvességi szintje elérte azt a pontot, amikor már cserélni kellene. Egy figyelmes és gondos szülőnek minek kéne ilyen?


További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Kép: funkeeper.net)