Jump to content

Sópipa, a légutak karbantartója

2015. 09. 01. 12:30

A sóbarlangok jótékony hatása világszerte ismert, ám rendszeres használatuk időigényes, és helyhez kötött. Utóbbi két probléma megoldása hívta életre a Sópipát, ami „mobil sóbarlangként” bárhol, bármikor használható. Hatékonyságát orvosok és természetgyógyászok egyaránt elismerik.

A viszonylag friss találmány magában foglalja a sóbarlang összes előnyét, mégis könnyed, univerzális használatot biztosít. A készülék napi 10-20 perces használata során már kifejti gyógyhatását, 2-6 hónapos használata után pedig érezhető pozitív változások zajlanak le a szervezetben.

A Sópipa elsődlegesen – akárcsak a sóbarlang – a légúti allergiákat, asztmát, náthát, arcüreg gyulladást, dohányzás okozta légúti irritációkat veszi kezelésbe. A sóbarlang terápiához hasonlóan tisztítja és regenerálja a gyulladt, irritált légzőrendszert. Hatékonyan gyógyítja az asztmát, náthát, allergiát.

A felnőttek és gyerekek számára is elérhető Sópipa használata során belélegezésre kerülnek a benne lévő sókristályok, melyek mikro szinten oldottak. Ennek a technikának köszönhetően, a sókristályokban rejlő 20-22 millió éve őrzött hatóanyagok képesek a légúti rendszer lerejtettebb zugaiba is behatolni, és kifejteni hatásukat.

A Sópipa használata egyszerű, és gazdaságos. A benne lévő hatóanyag öt évre elegendő, viszont egy-egy sópipa kúra nem több néhány hónapnál.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Biokalauz Facebook oldalát!
(Kép: summapharma.hu)